Голямата изненада в снощното издание на "БИГ Брадър Ол Старс" беше не толкова излизането на Къци от Къщата, а влизането на Зарко в нея.

Това е бившето гадже и явно голяма любов на певицата ДесиСлава. ММА-цът беше притеснен от случващото му се, но не от презрителното отношение на Евгени Минчев, който го попита кой е и какво прави там.

"Светлозар" - спокойно му отговори здравият мъж, здрависвайки се с него, без да влиза в излишна полемика.

А ДесиСлава наистина не знаеше къде се намира и какво й се случва. Певицата не вярваше, че присъствието на Зарко е реално. Дори не съумя адекватно да го поздрави.

Днес ще видим продължението на романтичната им среща и ще преживеем любовната им драма. Обичат ли се още двамата, е въпросът, чийто отговор също тръпнем да разберем.

Защо Зарко влезе в играта, макар и за кратко - за да докаже любовта си, за да подкрепи приятелски певицата или за да сложи окончателен край на връзката им, ще разберем тази вечер от 20 часа по Нова.

Ще станем свидетели и на откритата война между Лорда и Соня Колтуклиева. Тя вместо да пренареди пластовете, разкривайки, че Евгени е обсъждал врагинята й Ваня Червенкова, окончателно ще го настрои срещу себе си.

На свой ред от него ще чуем много обидни квалификации, заплахи, ще нанесе и удари под кръста на журналистката, която предстои да разберем как ще отговори на нападките му./Lifestyle.bg