Полицейски участък, в който всеки знае мястото си, две семейства с противоречиви отношения и една любовна афера. На това залагат за интересния сюжет създателите на "Ред Рок" - първия ирландския сапунен сериал от 20 г. насам.

А за една от главните си роли те се доверяват на български актьор - Бойко Кръстанов, който преди 5 г. направи пробива си в "Стъклен дом" като сина на героите на Стефан Данаилов и Елена Петрова Дани, пише "24 часа".

Бойко се е върнал от Дъблин преди десетина дни. Там прекарал 7 месеца, за да заснеме 80 епизода от ирландския сериал. И малко след като свърши лятото, ще се върне, защото по договор ще участва и в новия му сезон.

Всичко става след обаждане на неговата агентка от Лондон. Тя се казва Джоана Хил и от 2 г. му търси работа в големи продукции на Запад. Миналия август тя му изпраща новината за кастинга, а той трябва тук да заснеме сцена и да я изпрати на екипа в Ирландия.

Не след дълго е повикан да покаже как стои пред камерата на самите продуценти. Изиграва същата сцена и няма колебание - той ще е в ролята на полицая Адриан Кошош. Никой не се притеснява за произношението му на английски, защото героят му е хърватин.