Чаровницата Нина Добрев, която преди няколко дни стана на 23 г. отказала да се омъжи дза гаджето си - секси колегата й вампир Иън Сомерхолдър. Синеокият разбивач на женски сърца паднал на колене с годежен пръстен в ръка, но Нина отклонила предложението му.

"Това не е вярно", контрира веднага клюката представител на канадката с български родители. "Двамата все още не мислят за брак".

Според In Touch обаче ситуацията била толкова унизителна за Иън, че хората, които разбрали за случващото се, решили да го покрият, за да запазят репутацията на актьора.

In Touch писа още, че чувствата между влюбените охладнели, след отказа на Нина. "Тя направо полудя - крещеше, че не иска да се омъжи за него. Твърде млада е за такава стъпка и след всичките предложения, които сега получава, това ще я дръпне назад. А тя ще стане голяма звезда", казва близък до Добрев пред изданието.

"Те винаги са се забавлявали, а сега има доста напрежение помежду им и това се усеща на снимачната площадка", споделя друг.

Все пак Нина и Иън се появиха под ръка на провелите се снощи People's Choice Awards. Нина срази присъстващите за пореден път с ослепителната си рокля и секси излъчване и грабна статуетката занай-добра актриса в тв драма за "Дневниците на вампира". Още за наградите ТУК