Един от големите хитове на Цеца Величкович ще прозвучи на сцената по време на дългоочаквания финал на "Като две капки вода" тази вечер.

„Заради всички, които се чувстват дискриминирани, защото слушат този жанр!" - така АЗИС аргументира преобразяването в сръбската звезда, убеден, че ще зарадва хиляди фенове, които ще чуят за първи път в „Като две капки вода" песен с фолк звучене.

Сред изненадите на вечерта ще бъде и представянето на новия хит на Криско и Ненчо Балабанов -  „Шапка ти свалям". Малко по-късно Криско ще влезе в обувките на самия Кърт Кобейн и "Smells like teen spirit". „Искам да разбера дали бих се справил и с това. Парчето ми изникна в главата заради атмосферата, която в момента се носи покрай баловете и енергията на младите хора!", споделя изпълнителят на хитовете „Видимо доволни" и „Било к'вот било".

Ненчо ще заложи на нестандартния Коцето Калки, за да омае отново публиката - този път с „Векът на любовта".  „Калки е страхотен! Смятам, че ще стане голям купон. Освен това песента е с много красиво послание, така че ще е забавно и едновременно с това зареждащо - поне така се надявам!", коментира актьорът своя избор.

Фицата очаква да предизвика не само много усмивки на финала, но и да достигне върха в своите преобразявания с образа на Тодор Колев. „Искам хората да си спомнят за този човек с любов. Тодор Колев е актьор и музикант на световно ниво. Това е най-голямото ми предизвикателство досега, но пък нищо голямо не идва от лесни задачи", разказва Филип който е убеден, че големият финал заслужава „нещо българско".

Дамите от своя страна ще се включат в два звездни дуета, за да покажат как могат успешно да комбинират своя чар и колорит.