Рапърът Ицо Хазарта даде интервю за рубриката "Водещи в занаята", с която продуцентите Иван и Андрей се подготвят за риалити формата "Фермата".

Изпълнителят говори откровено за живота си и твърди, че нищо в него не би променил.

"Много от нещата за които най-много съм съжалявал и ми е било мъчно - се оказа, че са били най-хубавите неща", казва той.

"Не мога да кажа кой е най-важният момент в живота ми, защото не мисля, че е само един", допълва Хазарта

Относно цената на своя успех Ицо заявява: "Не се смятам за толкова успял и не мисля, че съм платил висока цена".

"Мисля, че индивидът е по-важен, що се касае до България и до нашата история. Повечето стойностни и ценни неща са правени от силни личности, но много трудно можем да даедем пример за организация", смята рапърът.

Той е на мнение, че: "Селският произход и връзката със земята ни е спасявало всички нас. Сега, когато тази връзка е почти прекъсната, е много песимистично".

Самият той признава, че не разбира много от земеделие и не би живял на село или поне не в този момент от живота си. "На този етап - не, понеже работата ми не го позволява. Като ходя на вилата коса трева и събирам листа".

Ицо обаче признава, че не може да дой крави или пък да стриже овце.

Относно риалити формата "Фермата" Ицо смята, че като за първо такова предаване у нас голяма част от участниците ще са там заради предизвикателството.

"Със сигурност ще има хора, които влизат заради предизвикателството. Има хора, на които ще им бъде интересно и няма да играе водеща роля това, че ще ги дават по телевизията. Може би те ще бъдат най-интересните", смята рапърът.

На вопръс дали самият той ще влезе във Фермата, отговорът му е ясен и мотивиран:

"Минало ми е времето за такива неща и не мога да си представя да не се виждам с близките си хора за толкова време.  По-скоро бих бил зрител".

Единственият съвет, който си позволява да даде на бъдещите участници, е: "Да се опитат да не се ядосват". /Lifestyle.bg