21-годишната София Давила е била задържана в едно от предградията на Буенос Айрес, съобщи аржентинския вестник „Кларин". Жената е била известна и като „Черната вдовица от Фейсбук", тъй като набелязвала жертвите си, по-възрастни мъже, чрез социалната мрежа.
Давила е заловена след като се е запознала с 39-годишен мъж, преспала с него и му сипала неизвестно засега психотропно вещество в питието. Мъжът заспал, а тя, заедно с помощници обрала всичко ценно от апартамента му.

Полицията обаче била повикана от съседи на жертвата и пипнала измамничката. София обаче разказала, че двама мъже са нахлули в апартамента и са ограбили всичко, като дори се заканили да я отвлекат, научи още Блиц. Многобройните противоречия в показанията й усъмнили полицаите и те задържали измамницата. Мъжът, който станал жертва на „черната вдовица от Фейсбук" разказал, че загубил съзнание, след като пил от питието, приготвено от новата му позната.

Когато се свестил, видял че е закопчан с белезници, над него се били надвесили двамата мъже, които го пребили жестоко. Те, заедно със съучастницата си, се канели да задигнат от дома му два телевизора, стерео уредба и около 850 евро в местна валута.
Притисната от фактите и показанията, София Давила признала вината си. Предстои съдебен процес срещу измамничката.