Бившата порнозвезда и гимнастичка, а през последните пет години DJ, Ники Белучи обещава да направи уникално съчетание от стриптийз и хаус музика в София. Тя ще покаже най-доброто от себе си си на 14 март в клуб "Джим Бийм".

Родена през 1983 г. в Будапеща, тя се посвещава на спортната гимнастика от дете. За няколко години тя печели куп медали в национални състезания. Тежка контузия слага край на спортната й кариера още когато тя е на 15.

19-годишна тя приема предложение на агент на студио за еротична фотография. Следващата стъпка е към порно сцената, където Ники успява да направи достатъчно впечатление, че да спечели през 2003 г. награда за „откритие на годината".

След по-малко от година тя решава, че музиката е истинското й призвание и се насочва към DJ-занаята. Първото й турне, наречено "Orgazmix Tour" се оказва повече от успешно.

Днес топлес шоутата на DJ Ники Белучи са по атракция в нощните клубове по целия свят. Изявявала се е в Англия, Франция, Германия, Русия, Италия, Гърция, Турция, Индонезия, Колумбия и др.