Ненчо Балабанов е победителят в трети сезон на „Като две капки вода". След оспорвана  битка с Криско, Фицата и Азис актьорът спечели първото място в единственото шоу за превъплъщения в България. Последното му изпълнение беше като Коцето Калки.

„Искам да благодаря на Господ, на моите родители и, разбира се, на невероятната публика", беше коментарът на новия любимец на зрителите.

Той не само получи признание, но и голямата награда - нов автомобил.

Победата му обаче беше очаквана. Още през февруари в медиите се появи информация, че именно имитаторът на Бойко Борисов ще стане победител в шоуто.

Второ място зае Филип Аврамов, а Азис и Криско се наредиха на трета и четвърта позиция.

По традиция бяха раздадени редица награди, които оцениха таланта на звездите и екипа. Джуджи и Криско получиха приза Мис и Мистър Еволюция, а Жана и Азис си поделиха наградата Мис Секси. Наградата за Най-добро сценично поведение пък отиде при Фицата.

Голямата новина на финала беше оповестяването на кастинга за предстоящия четвърти сезон на X Factor. В този сезон ще има голяма парична награда, с която изпълнителят ще може да продължи своята музикална кариера, съобщи продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян./ Lifestyle.bg