Стилиян Петров - капитан на българския национален отбор по футбол и капитан на Астън Вила е добре и ще бъде изписан до 1 седмица.

Чудесната новина достигна съобщава Football24.bg, цитирайки изказване на семейството на Стилиян Петров.

Бащата на Стилиян Петров споделил радостната новина. Той благодари сърдечно на всички фенове и онези, които не харесват футбола, но от чиста човечност застанаха за нещастието на Стенли и го подкрепиха.

Цялото семейство е изключително щастливо! Да не говорим за съотборниците на Стан в Англия, които вдигнаха на крака целия Остров, за да подкрепи техния обичан капитан.

Да си припомним набързо отпечатаните фланелки с лика на Стилиян Петров, които бяха обличани на всяко загряване преди мач в Англия. Дори и световноизвестната поп звезда Роби Уилямс сложи такава тениска преди участието му в благотворителен мач.

Да си припомним как всички ставаха в 19-та минута на мачовете и аплодираха Стенли, защото той играе с №19.

Димитър Бербатов организира своите съотборници от Манчестер Юнайтед, които подариха тениска на Стилиян Петров с техните автографи.

В село Сатовча беше организиран молебен пред чудотворната икона на Св. Стилиян за здравето на Стан.

Да не пропуснем как и българите, макар с голяма доза закъснение също организирахме хепънинг, чрез който изказахме своята любов към Стилиян Петров. Явно лъчът любов от България е достигнал до далечна Англия.

Никога не трябва да забравяме, че няма добро, което не е възнаградено! Стилиян Петров и неговата съпруга Полина са помагали на много познати и непознати хора. А когато Стан имаше нужда от морална подкрепа, той я получи.

Нещастието на Стилиян показа, че хората могат да бъдат съпричастни в трудни моменти, нищо че са съперници в оспорваната игра.