Една от най-нашумелите напоследък светски двойки - актьорът Ненчо Балабанов и певицата Йоанна Драгнева, окончателно се раздели, научи сензационно „Всеки ден". Влюбените гълъбчета, които обявиха страстната си връзка почти от самото й начало, са сложили края на интимните си взаимоотношения миналия уикенд, разкриха наши източници, близки до двамата.

Разнопосочна е информацията кой си е тръгнал първи от любовта, но приятели на Йоанна разказват, че тя е била обляна в сълзи на парти в един от столичните клубове във вторник вечерта. Била в момичешка компания и приятелките едва успявали да я утешат. Според аверите на Фейс Бойко, както Балабанов стана известен, обаче той й е бил шута, вбесен от ревност.

„Ненчо е убеден, че Йоанна му кръшка, подозира я за младоците в ГЕРБ", разказа нашият източник, от години приятел с Ненчо. Певицата изгря и на политическия небосклон през септември, когато стана ясно, че се кандидатира за общински съветник. След вота на 25 октомври тя влезе в листата на ГЕРБ в местния парламент като едно от изцяло новите 5 лица. Драгнева се появяваше и на политически събития на партията на Бойко Борисов, като заедно с Ненчо откри предизборната кампания в зала „Арена Армеец" за местния вот. След като се закле в Столичния общински съвет, блондинката стана член на комисията по социалните въпроси.

Според близки до актьора разривът в отношенията му с нея започнал именно по това време, защото тя му обръщала все по-малко внимание, все по-рядко й оставало време да бъде вкъщи, като предпочитала нощния живот пред семейния уют. Ненчо пък бил заобиколен всяка вечер от фенки, които само чакат да им даде знак, че е свободен. Според по-стари слухове той също не е бил света вода в отношенията с Йоанна.

„Ако не бяха заживели заедно, все още щяха да са двойка. Общият дом и бит не им понесе", категорични са другарите на Балабанов. Според тях той изживял тежко слуховете, че любимата му има интимно взимане-даване с няколко партийни активисти на ГЕРБ, с които се запознала покрай кампанията, и непрекъснато я питал има ли паралелни отношения, но певицата все отричала. Връзката на Ненчо, който е разведен и има едно дете, и Йоанна продължи по-малко от 1 година.