Легендарният български футболист Христо Стоичков не харесва изобщо избранникът на щерка си Мика. Както се разбра, актьорът Иво Аръков е новата любов на разглезената дъщеря на Камата. Младата двойка обяви официално връзката си преди около 2 месеца. Още тогава Ицо не се съгласи с избора на дъщеря си.

След като Аръков необмислено публикува гореща снимка с Михаела в социалната мрежа, скадалът гръмна, пише skandalno.net. След случката Стоичков избухна по типичния за него начин, нарече актьора "лигльо" и се закани, че ще му смени физиономията:

"Да се чудиш откъде го извади този лигльо. Тя е голяма жена, как може да се забърка с някакъв тип, който пише стихчета и ги пуска по интернет. Това мъж ли е, какво е не мога да проумея. За мен само един гей може да се държи така. Не го харесвам и не искам дъщеря ми да се забърква с подобен женчо", споделил Камата пред приятели.

За разлика от агресивния футболист, майката на Мика Марияна е силно впечатлена от сълзливите поетически настроения на Аръков. Нейният коментар е доста по - скромен и разкрива надеждата ѝ, че Мика най-накрая е намерила любовта на своя живот.