Eкипът на Ти Би Ай Кредит представи най-новия си, уникален и вече реализиран амбициозен проект, наречен Неслучайно, именно Галерията за чуждестранно изкуство беше домакин на арт събитието, което уважиха много медии.

Там, сред живописните етюди на Николай Рьорих и в присъствието на колеги и партньори беше представен сайтът, в който всеки може лесно и бързо да направи дизайнерска карта, която да запази за себе си или да подари на приятел и близък човек за всеки повод.

Продуктът е съвместно разработен с MasterCard, уникален за българския пазар и няма аналог. Проектът ви дава възможност да изразите себе си, да запечатате вълшебните мигове от своя живот, да подарите силна и незабравима емоция.

Картата има много разновидности. Тя може да бъде предплатена карта за подарък с лимит до 750 лв. и разбира се със снимка или дизайн по ваш избор- артистичен начин да подарите пари. Ако предпочитате да я запазите за себе си ще изберете предплатена и презаредима персонална карта.

Точно такава с лимит по ваш избор, можете и да подарите, като презаредима карта за подарък. Може да бъде персонализирана или неперсонализирана, по ваше желание. Скоро TBI Credit ще предлага във вариант кредитна карта с кредитен лимит до 5000 лв. и карта за пътуване travelcard.

Издава се онлайн, както и в бизнес центровете на TBI Credit в цялата страна. Услугата струва 16 лв., но удоволствието си заслужава, а предизвикателството сами да направите дизайн на карта и да я превърнете в собствено произведение на изкуството е невероятно.