Новият видеоклип на Риана "We found Love" е вече факт. Певицата направи премиерата му късно снощи, след като малко преди това предупреди феновете си в Twitter, че това ще се случи.

"Ok, не издържам повече и ще си навлека неприятности с това, което ще кажа, но видеото на WFL излиза днес." - написа на профила си тя.

Барбадоската хубавелка бе доста развълнувана от пускането на клипа към първия сингъл от новия й албум, но едва ли точно този факт е причината, която превъзбуди изпълнителката така.

Както вероятно вече знаете, Риана намери любовта в лицето на бивш боксьор и настоящ модел. Той се казва Дъдли О'Шойнеси и участва във видеото, след като самата Рири го избира за ролята му на нейно гадже във него.

Химията между двамата е очевидна още след първите им кадри заедно. Перфектно изиграна любов или пък не... няма значение, след като така или иначе те вече бяха набедени за гаджета и в реалния живот.

Клипът със сигурност ще шокира много от вас. Той е изпълнен с младежка страст, целувки, прегръдки, много смях, хапчета, цигари, марихуана и лудуване. Всичко това добре забъркано от Риана и Дъдли така, че да не изглежда провокативно, а точно обратното, да бъде просто, истинско и небрежно.

Отношението си точно към тази идея самата Риана публикува днес отново в личния си профил: "Досега не бяхме правили такова видео. Това може би е един от най-дълбоките клипове, които съм снимала. Той е посветен на любовта, на любовта като дрога ... На хубавото чувство да си влюбен и на опасностите от него".

Какви опасности ли? Ще видите в края на лентата, която завършва със страшен кошмар. Тъжен финал, който обаче със сигурност е направил поне един човек щастлив. Същият, най-вероятно щеше да хареса и всеки друг край, след като с огромно нетърпение изчака моментът, в който певицата и екипа й "най-накрая" се разкараха от земите му. Ирланският фермер изрази публично възмущението си от Риана, а след това дори я набеди в непристойно поведение, заради разголените части, от апетитното и тяло.

Видеоклипът е направен по време на посещението на къдрокоската в Белфаст през месец Октомври. Още преди появата му обаче, песента вече беше постигнала сериозни успехи. "We found Love" се изкачи до седмото място в Hot 100 на Billboard, а в UK top 40 вече втора поредна седмица е номер едно.

Парчето е продуцирано от Calvin Harris и е пилотен сингъл от предстоящия шести албум "Talk that Talk" за звездата. То съчетава в себе си електро, поп и денс звучене и дава сериозна заявка за свръх доза страхотнa музика в следващата тава!

Повлияна от клубния саунд и дъбстеп звученето, Риана е готова на 21 ноември да зарадва всичките си нетърпеливи фенове. Те от своя страна трябва да са адски щастливи, защото любимката им се завръща само година след пускането на суперхитовия й албум "Loud".

Той ще остане емблематичен за нейната кариера, след като с него тя успя да достигне и надмине успехите на величия като Джексън и Мадона и безпроблемно да отвее всички самопровъзгласили се за "поп-принцеси" нейни колежки, които неуспешно се опитваха да я изместят от върха през последните 12 месеца.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО: