Том Круз вече е преживял факта, че Кейти Холмс го заряза. Според слуховете, някогашният секссимвол е открил любовта отново.

От няколко месеца той се срещал тайно с колежката си сциентоложка и актриса Лора Препън. Тя играе лесбийка наркодилър в Orange Is the New Black.

Още през ноември миналата година се заговори, че двамата се срещат, след като ги изловиха по време на интимна вечеря в хотел Менър в Лос Анджелис. Тогава техен представител заяви, че са просто колеги.

Британското списание Grazia обаче излезе тези дни с обширен материал за любовните им отношения, в който се разказва как авантюрата им е най-добре пазената тайна на снимачната площадка на Orange Is the New Black.

Списанието описва с подробности срещата им през ноември. Тогава 51-годишният Круз взел с ретро автомобила си 34-годишната Препън, а на масата в ресторанта ги очаквало мерло от 1979 г.

"Те прекараха три часа в смях и закачки. Том беше пленен от нея и след срещата беше на седмото небе от щастие. Те се срещнаха на другата сутрин отново за закуска, а дни по-късно тя го придружи на парти в дома на Джон Траволта", казва източник пред списанието.

Двамата все още отричат романса си, но е ясно, че са свързани сериозно заради любовта си към сциентологията. Фанатизмът на Круз не понесе на Кейти Холмс и тя го заряза заради църквата.

Том Круз има зад гърба си общо три неуспешни брака. Първите два са с Мими Роджърс и Никол Кидман. Лора Препън в миналото е имала дълга връзка с актьора от "Малкълм" и с колегата си Крис Мастерсън, който също е сциентолог./ Lifestyle.bg