Българската гордост от тазгодишната детска „Евровизия" Крисия Тодорова и примата Лили Иванова пяха на една сцена. Различните поколения звезди мериха глас на концерт в зала 3 на НДК, организиран от болница „Лозенец" по случай 10 години от първата чернодробна трансплантация у нас. Шефът на лечебното заведение проф. доктор Любомир Спасов поднесе букет на Певица №1 и й благодари, че е съпричастна към съдбата на хората с трансплантирани органи у нас. На Лили ръкопляскаше и Памела - четвъртокласничката, на която преди 10 години бе даден шанс за щастливо детство с нов черен дроб, пише "Монитор".

Примата изнесе спектакъл с някои от златните си песни и избрана част от най-новите си парчета. Крисия очарова зрителите с „Планетата на децата", с която спечели второ място на детската „Евровизия". След това не остави публиката равнодушна с „Моя страна, моя България". Крисия се появи сама, без близнаците пианисти Хасан и Ибрахим Игнатови.

След края на концерта 10-годишната звезда поднесе своите почитания на естрадната прима. Лили остана очарована не само от таланта, но от лъчезарността и възпитанието на детето. Тя направи комплименти на своята прохождаща колежка за доброто представяне на конкурса в Малта и се фотографира с нея.

Близките на Крисия, които се грижат за нейната страница във Facebook, пуснаха вчера кадъра. „Имаме снимки, снимки с хиляди харесвания. Е, приятели, тази снимка заслужава милиони коментари, харесвания и споделяния! Двете ни най-велики изпълнителки - най-възрастната и най-младата емблема!", бе коментарът под фотографията, която само за няколко часа събра хиляди харесвания.