Вече четвърта година манекенката Цеци Красимирова живее в чужбина.Бившата тръпка на футболиста Георги Иванов-Гонзо и на гангстера Косьо Самоковеца се е преместила в испанския град Барселона и няма никакво намерение някога отново да се върне в родината си.

Причината за пребиваването й в Испания било образованието на 15-годишната й дъщеря Джудит.

Двете в момента обитават страхотна къща в престижен квартал. Домът им е с гледка към морето и всяка сутрин манекенката пие фреш на прозореца, загледана в безбрежната шир, пише Уикенд. Жилището на синеоката манекенка в Барселона е плод на много работа и още толкова милиони.

Според запознати пазарната му стойност е около 1,5 млн. евро, или близо 3 милиона лева. Това се дължи не само на факта, че се намира в съседство с красив парк и морето, но и на безброй дизайнерски мебели в него. Повечето от тях са от ексклузивни серии на „Армани" и „Версаче", което допълнително оскъпява интериора.

Цеци Красимирова сама се е погрижила да облагороди имота си с приказна градина, в която се отглеждат стотици цветя и няколко плодни дръвчета. За всичко в ландшафта манекенката сама полага грижи. Тя се е снабдила с екзотични и български подправки, някои от които добавя в салатите си, за да изтрие меланхолията по родината./ Lifestyle.bg