Класическият вкус на италианското кафе illy вече се предлага и в студен, готов за пиене вариант, благодарение на два от световните лидери при напитките - The Coca-Cola Company и illycaffe SpA. От месец март новият продукт illy issimo се предлага и на българския пазар. Марката предлага висококачествени готови за консумация (RTD - ready-to-drink) кафе продукти.

Българските потребители ще имат възможност да се насладят на следните продукти: illy issimo Caffè в slim CAN 150 мл с наситен и ободряващ вкус. Първото готово за консумация кафе, предлагащо преживяване, близко до това да консумираш истинско италианско еспресо. Както и illy issimo Cappuccino в slim CAN 200 мл. с наситен аромат и вкус на illy еспресо, съчетано с мляко и екзотично тъмно какао.

"Събрахме заедно елегантността, стила и традициите в производството на висококачествено еспресо на марката illy и опита на Coca-Cola в разработването на изцяло нови продуктови категории и създадохме illy issimo," сподели Vinay Kapoor, CEO, Ilko Coffee International.

За производството на продуктите е използван висококачествен микс от 9 различни типа кафе Арабика . Продуктите не съдържат консерванти, изкуствени оцветители и аромати .