От септември тази година риалити шоуто „Биг Брадър" ще направи своето грандиозно завръщане в ефира на Нова тв. За първи път в есенната програма ще бъдат излъчени два сезона, които зрителите ще могат да проследят последователно.

Големият маратон ще стартира с „ВИП Брадър", който ще събере под един покрив редица известни личности. А веднага след него, зрителите отново ще „влязат" в къщата, за да станат свидетели на едно напълно непознато за България издание. В него феновете ще видят някои от най-емблематичните съквартиранти, познати на публиката благодарение на участието си в предишни сезони на „Биг Брадър".

„Тези две издания на „Биг Брадър" ще бъдат много изненадващи и най-важното - много позитивни. За нас този проект винаги е имал и една допълнителна, сантиментална стойност. Затова сме силно мотивирани да предложим на зрителите едно истинско телевизионно изживяване тази есен. Разговорите, които вече водим с популярни личности протичат изключително добре и вярвам, че ще успеем да изненадаме всички с най-добрата селекция от ВИП съквартиранти досега", обеща изпълнителният продуцент на шоуто Нико Тупарев.

Екипът на предаването вече провежда преговори с потенциални участници. До финала на първия етап от кастинга остават по-малко от две седмици. Продуцентите вече са одобрили част от новите ВИП обитатели на къщата. Сред тях са бивш министър, евродепутат, нашумяла писателка и футболна съпруга.