Нова диагноза се появи сред звездите - безгърдие. Клиничен случай е фолк певицата Преслава, която загуби бюста си като КТБ - милионите. Дори Райна има какво да покаже в сравнение с нея. Повече от 40 см се изпариха от пазвата на гърлата и продължават да вехнат.

Безгръдието й измъчва най-вече феновете, които окапаха като круши, откакто певицата отслабна. ,,Трябва да се спре! От тези диети погрозня и се състари. Прекалено е слаба, а и запазената й марка - пищният бюст, изчезна безвъзвратно", коментират експочитателите на добричлийката.

Сега когато най-големият естествен бюст на поп фолка го няма, Преси трябва да компенсира с хитове и безкомпромисно пеене. Според запознати обаче, диетите се отразяват на гласа й и Преслава вече не е онова, което беше. Затова изпълнителката на „Водка с утеха" обмисля сериозно дали да не прибегне отново до силикона,пише hotarena.net./Lifestyle.bg

Нова диагноза се появи сред звездите – безгърдие. Клиничен случай е фолк певицата Преслава, която загуби бюста си като КТБ – милионите. Дори Райна има какво да покаже в сравнение с нея. Повече от 40 см се изпариха от пазвата на гърлата и продължават да вехнат, пише HotArena.net Безгръдието й измъчва най-вече феновете, които окапаха като круши, откакто певицата отслабна. ,,Трябва да се спре! От тези диети погрозня и се състари. Прекалено е слаба, а и запазената й марка – пищният бюст, изчезна безвъзвратно“, коментират експочитателите на добричлийката. Сега когато най-големият естествен бюст на поп фолка го няма, Преси трябва да компенсира с хитове и безкомпромисно пеене. Според запознати обаче, диетите се отразяват на гласа й и Преслава вече не е онова, което беше. Затова изпълнителката на „Водка с утеха“ обмисля сериозно дали да не прибегне до силикона.

Прочети повече на: http://hotnews.bg/n/preslava-sbogom-tsitsi-snimki.89799.html#leftsi