Деси Зидарова и Михаил Младжов официално разтрогнаха брака си. До това се стигна след двегодишно съжителство, половината от което двойката де факто бе разделена заради проблемите на Младжов с правосъдието.

Молбата за развод подал Младжов, след като няколко пъти хващал Деси в изневяра. При това забежките й били толкова явни, че вече бившият й съпруг дори и слепец да е бил, е щял да ги забележи, коментират в обкръжението на разтурилото се семейство.

Деси, която преди да се омъжи за Младжов, бе зверски пребита и едва не остана инвалид, уж излизала с приятелки, а пък мъжът и я сварвал с различни мъже из нощните барове.

Искането за прекратяване на брака Младжов завел още през декември. Скоро след това била насрочена дата по делото, но Деси не се явила, като изтъкнала здравословно неразположение. Според запознати обаче тя до последно се надявала, че съпругът й ще й прости за пореден път и ще се отметне от намерението си да я изостави. Младжов обаче продължил да настоява, че връщане назад няма и държи съдът да ги разкачи като семейство.

Зидарова не е получила нищо, нито пари, нито имоти, от бившия си мъж, пише skandalno.net Пред приятелки манекенката коментирала, че този брак ще й е първи и последен и никога повече нямало да повтори грешката да се омъжи.