Концертът на Белослава в зала 3 на НДК, на 15 декември, е част от програмата на 29-тото издание на Новогодишния музикален фестивал.

Това ще бъде последната изява на певицата преди голямата премиера на четвъртия й студиен албум - „Времето за мен си ти".

Промоцията ще бъде съпътствана и с национално турне на Белослава през пролетта на 2016 година.

Аранжиментите за предстоящия концерт са написани специално за случая от Живко Петров. Той е автор и на музиката на песните в албума й, а текстовете са на певицата.

Публиката ще се срещне с изключителните музиканти Живко Петров - пиано, Димитър Семов - барабани, Димитър Карамфилов - контрабас, Росен Захариев-Роко - тромпет и перкусии, както и с невероятния глас на Елена Кокорска - вокали.

Концертът ще бъде разделен условно на три части - арендби, диско и джаз. В първата участие ще вземат и специалните гости - най-добрият ни бийтбоксер SkilleR и Джоана Нуамеруе.

По време на концерта ще бъдат изпълнени първите четири сингъла от четвъртия албум на Белослава, сред които "Времето за мен си ти", "Няма", "Лятото зад ъгъла".

За първи път гостите в залата ще чуят на живо и най-новата песен на певицата, която тя представи в края на ноември.

Последният музикален подарък към почитателите на Белослава се нарича „Красотата" и е с участието на Елена Кокорска. /Lifestyle.bg