Мис България 2005 се завърна с гръм и трясък в родния хайлайф. Роси Иванова се появи сияеща и подмладена на руския бал през уикенда, организиран от Евгени Минчев.

Миската, за която се говореше, че има сериозни проблеми с дрогата и е успяла  да ги преодолее, се забавляваше в компанията нанглийската звезда Стивън Бауман от групата „Блейк".

Британският хубавец беше като залепен за родната брюнетка, като я остави, само за да излезе на сцената, пише "Всеки ден".

Дори Драго Драганов отбеляза, че е ясно с кого Роси ще си тръгне тази вечер. Евгени Минчев обаче го контрира с думите:„А, не! Стивън ще си тръгне с мен".

Руският бал тази година бе посветен на Емил Димитров и инициативната на Евгени Минчев да му построи паметник в София.

По този повод на бала в ресторант „Друзья" присъства синът му, който връчи архивна плоча на баща си, разиграна на търг за 2000 лева между присъстващите светски персони.

На бала бяха поканени отбрани богаташи като Димитър Тодоранов и Ели Гигова. Сред най-одумваните бе и бившата депутатка Петя Раева, нашумяла с книгата си и продукта за отслабване, както и Кристина Патрашкова, която се появи в шармантна рокля. / Lifestyle.bg