Благой Георгиев може и да не си знае броя на колите. Близки до него говорят, че той обожава луксозните коли и непрекъснато допълвал автопарка си, който бил неговата голяма гордост и слабост.
Там можело да се видят най-различни марки, от Ламборгини до Порше. Явно суетният мъж, за когото се говори, че не слага една дреха два пъти, се стреми и така да си сменя колите.

Но не само колите са му слабост. Според носещите се слухове футболистът е и горд собственик на самолет, а може би и два, пише hotarena.net.

Първия е придобил още докато е бил играч на немския футболен отбор „Дуисбург", бил е много скъп и цената си поделил с приятел, говорят запознати. Вторият е получил като подарък от чеченския лидер и президент на клубния отбор на Георгиев Терек (Грозни), който бил изключително впечатлен от играта на футболиста.

Христина, майката на двете му деца, навремето получи „Ауди S8", след което имала и нова придибивка - „Порше Панамера". Но тя не е първата дама, на която един от любимите обекти на папараците, а и на едноименото предаване, подарява скъпарско возило.

С лъскава кола „Ауди ТТ" той изненада и новото си завоевание, красивата гимназистка Куини-Алис, за която е убеден, че не е с него заради парите му, както болшинството жени, с които е имал връзки. Може би най-после е попаднал на точната жена и е намерил щастието след толкова залитания и грешки.