Оправдани бяха очакванията на музикална компания "Пайнер" за голям интерес към предстоящия концерт "14 години телевизия "Планета" на 1 декември в зала "Арена Армеец".

Билетите зе спектакъла на звездите бяха буквално разграбени за дни, а това значи, че залата ще бъде препълнена. Това, както и засилените мерки за сигурност след атентатите в Париж, наложиха нови, по-строги изисквания към гостите на концерта.

Специалният пропускателен режим пролича още по време на финала на Детската Евровизия, а правилата за достъп остават в сила и за концерта на телевизия "Планета", съобщават от музикалния канал.

Препоръчваме на всички, които искат да се насладят пълноценно на шоуто да  дойдат по-рано, за да не пропуснат неговото начало. Във връзка със засилените мерки за сигурност пропускателният режим на концерта ще бъде по-бавен и вратите на Арена Армеец ще бъдат отворени още в 17:30 часа. В залата няма да бъдат допускани зрители с обемисти чанти, раници и пакети.

Ако нямате навършени 18 години, трябва да бъдете с придружител, който да представи попълнена и подписана Декларация /в два екземпляра/ от него, в качеството си на родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето.

Signal.bg