Собственикът на най-оборотната чалга дискотека в София Петко Димитров има нова дама до сърцето си, която зае мястото на милионерската щерка Ели Гигова. Двамата се разделиха приятелки преди няколко месеца и Петко не се забави, за да попълни празнината.

Интересното обаче е, че той рязко е свалил възрастовата група. Новата гостенка в спалнята на властелина на нощния живот е едва 18-годишна и се казва Бояна. Само до преди два месеца тя ходела на училище и имала бележник, но приключила обучението си с отлични оценки. За награда богатият й любовник платил част от масрафа за абитуриентския бал, пишат в "Уикенд."

Петко се изръсил с почти 1000 лв. за кремава рокля, копие на такава от колекцията на Жан- Пол Готие, а гримът за най-важния ден на момичето бил специален подарък от самия Азис.

Петко срещнал ученичката Бояна в заведението си, където тя била редовна посетителка и привличала със секси визията си погледите на заможната клиентела.

Ако се вярва на слуха, преди да хлътне по нея, Димитров я измъкнал от лапите на мастит столичен бандит, който имал планове да я направи своя мутреса.

"Вярно е, че за любовта няма възраст, но той може да й бъде баща", подхвърлят служители на бившия мъж на Мария Игнатова и любовник на Преслава.

Не само подчинените на Петко, но и приятелите му останали като гръмнати, когато разбрали, че е позволил на девойката да се пренесе в дома му, където още се усещал скъпарският френски парфюм на Ели Гигова.