Яна Маринова стана победител в снощния епизод на "И аз го мога". С въздушната акробатика, която амбициозната дама представи, доказа, че само за седмица може да научи нещо, което никога не е правила.

Изпълнението й се докосна до съвършенството и накара акад. Балкански да възкликне: "Гордея се с теб! Не мога да повярвам, че един човек, толкова далеч от цирковото изкуство, може да постигне такива резултати за толкова кратки срокове".

Продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян, който смени Елена Петрова и влезе в ролята на жури, каза че се е захванал с това предаване, с надеждата хората да си припомнят и да се върнат към магията на цирка. С изпълнението си Яна пък го е успокоила, че е взел правилното решение.

Още куп спиращи дъха номера бяха представени в снощното издание. Най-чаканият сблъсък определено беше между Елен Колева и Петко Димитров и тяхната таекуондо демонстрация. Съпругът на Яна Акимова стана победител в двубоя.

Илюзия, еквилибристика и ирландски танци видяхме още в епизода. Следващият път степента на трудност става по-голяма и звездите ще трябва да танцуват на пилон, но не като в нощен бар, а така, както малко хора могат да го правят, поясни Маги Халваджиян.

Свръхскоростно преобличане, акробатично скачане на въже, артистично изпълнение "пародия на синхронно плуване" и хип-хоп танци са следващите задачи, които се паднаха на звездите.

Петко пожела да се състезава срещу Поли за титлата "най-добър хип-хоп танцьор", но вместо него сървайвърът Николай Мартинов ще има тази привилегия. Всеки участник в "И аз го мога" има право да бъде заместен от свой приятел или роднина само веднъж в рамките на предаването.

В сряда, по Нова тв е следващото издание на формата, когато ще разберем кой и доколко е усвоил новите предизвикателства и дали с основание и гордост ще заяви: "И аз го мога". / Lifestyle.bg