Чалга изпълнителката си изгубила сутиена и бикините след участие в клуб, който се намирал в крайморско село. Певицата заподозряла, че е станала жертва на някакъв маниак, който я издебнал, докато се преоблича за участието си, и е откраднал бельото.

"Не ме интересува това, че струва много пари или, че е по поръчка, както беше наистина, ужасява ме мисълта, че някой психопат си е прибрал сутиена ми у дома, и кой знае какво прави с него, направо се изчервявам само като си помисля", споделила Преслава пред свои близки. След като певицата открила липсата на бельото си, направо изпаднала в дива ярост. Нахвърлила се върху собствениците на кръчмата с много обидни думи и хули, като ги обвинила, че те са виновни за изчезването на гащите й. Певицата дори прегледала записите от камерите, но не намерила нищо.

От персонала на заведението имат абсолютно противоположна позиция. "Преслава беше подпийнала, което не е изненада, мисля, че тя въобще не си спомняше къде си е събула гащите и сутиена, даже си мислим, че въобще не е дошла с тях", коментират обвинените в кражба на бельо./Lifestyle.bg