Бони разкри истината за своя шеф Митко Пайнера. Почти година след своето напускане Бони реши да разкрие що за човек е Митко Пайнера и изобщо интересни подробности от работата в неговата фирма. Още от идването си тя не е получила шанс за голяма изява, което я е наранило доста, пише hotnews.bg.

„Очаквах кариерата ми да потръгне много повече след преминаването ми в „Пайнер". Не получих обаче нищо от онова, което Митко ми обещаваше преди това. Трябваше да работя с по-посредствен екип, защото истинските професионалисти се пазеха за Преслава, Анелия и др. Постъпиха с мен много подло и всъщност тръгнах надолу, вместо да се възродя. В „Пайнер" това е практика. Компанията си има любими изпълнители и лансира тях. Дори телевизия „Пайнер" действа целенасочено. Как мислите, че се избира кои песни да се пускат и в кои часове?!" откровеничи Бони.

Ромската перла не остана много дълго в „Пайнер". Тази година тя реши да се завърне в „Съни мюзик", където стана звезда навремето.

„Тук бяха най-хубавите ми години и се надявам отново да се върна към тях. Загубих си времето в „Пайнер". Постъпих много глупаво. Хората съвсем ме забравиха там, но сега пак съм готова да им покажа коя е Бони".