Екс адреналинката от "Господари на ефира" Яна нито потвърди, нито отрече плъзналите слухове за трето порноклипче с нейно участие. Според жълтата преса, то щяло да се появи съвсем скоро и да бъде много шокиращо. Първият аматьорски клип с Яна видя бял свят преди пет години, по време на сериозен семеен скандал, когато тя се раздели с бащата на детето си. Второто клипче лъсна в интернет в началото на май.

"Очаквайте неочакваното", казва загадъчно Яна пред "България днес".

Според нея обаче цялата порно индустрия се е развила заради жените. "Защото мъжете мислят и живеят единствено за секса и са много елементарни", казва екс адреналинката, която в момента припечелва като танцьорка в нощен клуб.

Яна заяви, че и двете видеа са правени с един и същи човек, с когото тя в момента не поддържа отношения.

"След първото клипче се чувствах слаба, изпитвах срам и вина, най-вече към близките си. Сега не изпитвам нищо подобно. Не е срамно да си млад и наивен. Грешките ме направиха по-силна и по-умна. Вярвам в кармата, аз съм добър човек и се старая са правя само добро. Съвестта ми е чиста и няма нищо по-хубаво от това. Има други теми, които ме вълнуват и би трябвало и хората да ги интересуват други неща, а не порното с Яна", обяснява момичето.

Отдел "Киберпрестъпност" работят по случая и вече нищят как клипчетата са попаднали онлайн. Оказва се обаче, че е много трудно да се открие кой ги е качил.

"Ще кажа едно - извършителят е хитра гад, която няма смелост да се изправи очи в очи с мен, категорична е Яна./ Lifestyle.bg