Рут Колева отново изрови томахавката на войната срещу Станя Армутлиева. Ето какво написа в профила си певицата: По време на интервю излъчено по Нова телевизия на 4 февруари 2015, председателя на ПРОФОН - Станислава Армутлиева съобщи, че е възстановена сумата полагаща се от гаранционния фонд към ПРОФОН. След известно време в медиите обаче, се разпространи скандалът с подправените договори на депозитори ползващи преференциални условия. Стана ясно, че законът не позволява фондът за гарантиране да компенсира в случаите, когато клиентът е ползвал специална лихва извън официалните тарифи на банката.

В този случай дали е вярна информацията, която Армутлиева обяви по Нова ТВ и възстановена ли е сумата от гаранционния фонд, въпреки че сме ползвали преференциални условия? Как е станало възможно това и наложило ли се е договорът за депозит да бъде подправян? На коя дата и от коя банка е изплатена сумата?

Фактите са факти - 10 милиона са потънали безвъзвратно, а никой не поема отговорността за това. Също така остава и въпроса с това, че Армутлиева излъга в ефир, че нарушава устава на ПРОФОН. Защо все още не е подала оставка, и това изобщо нормално ли е? Преди да се появиш в ефир в ролята си на ЖУРИ и Музикален продуцент/капацитет и прочее по-добре да си оправиш бакиите. Не мислите ли?

Тази жена няма моралното право нито капацитета да бъде жури в каквото и да било? Рафи, Ангел, Сани Алекса и още куп артисти от т.н. "успешни артисти на Вирджиния" вече не са част от компанията й. Къде е последния победител в Х Фактор? Какво се случи със Славин? Защо го няма никъде? Защо искате още някой клетник да попадне в капана на некадърността й? Това е ФАРС и тотална излагация," категорична е Колева.