Борис Солтарийски се оказа най-големият смелчага в "Шоуто на Слави". Певецът категорично не се съгласи с шефа си Слави Трифонов и така успя да разгневи водещият.

Повод за разгорещената дискусия помежду им стана снощната гостенка в шоуто - майката Деница, която стана известна покрай кърменето на детето си в мол-а.

Слави обяви, че той и екипът й я подкрепят напълно. След като изпрати гостенката си той се обърна към най-младия татко от "Ку Ку Бенд" Борис Солтарийски и се поинтересува какво мисли той по този казус.

Борката чистосърдечно призна, че не смята за редно да се кърми в мол-а, при положение, че има и други варианти, като това майката да носи изцедена кърма в шишенце. Солтарийски изрази мнение, че е странно как тази жена за такова нещо ще съди охранителите, които не са се държали лошо с нея, а само са й казали, че това което прави не е много приятно да се случва в мол-а пред стотици хора, при положение, че има отделна стая за повиване на деца, където също може да се отдели и да нахрани детето си.

След като видя, че Борис не го подкрепя, водещият истински се разгневи на това, че подчиненият му изказва адекватно мнение. Къде на шега, къде на истина му намекна, че ще му намали заплатата.

Цветелина Грахич обаче също подкрепи колегата си като каза: "Само да кажа, че аз не бих си пльоснала боските в мол-а".

И другите музиканти от бенда - Гъмзата и Евгени Йотов, изразиха мнение, че не подкрепят постъпката на Деница.

След като видя, че голяма част от подчинените му не го подкрепят, Трифонов видимо се ядоса и продължи да разпитва останалите какво мислят.

Единствените, които опитаха да се подмажат на шефа си, бяха Годжи и Евгени Димитров-Маестрото, като направиха опит да подкрепят Слави, въпреки че не бяха особено убедителни в доводите си.

От няколко дни кърменето на майката Деница в мол-а се превърна в най-комнетираната и обсъждана тема из медиите и в социалните мрежи. Едни се възмутиха на постъпката на жената и още повече от факта, че тя е подала жалба срещу мол-а и охранителите заради направена забележка, други защитнички пък подкрепиха кърменето на майката в търговския център. /Lifestyle.bg