Софи Маринова се стяга за предстоящия сблъсък с Десислава за българския финал на „Евровизия" . Ромският славей не се притеснява от конкуренцията, защото е сигурна, че многобройните й фенове ще я подкрепят. На любовния фронт певицата няма сериозни завоевания след раздялата си с Дачо, пише "Монитор".

Софка не рони сълзи след раздялата с Дачо: "Добре ми е така. А и честно казано, аз не съм тръгнала да си търся мъж. По принцип не съм много взискателна към мъжете. Ако някой иска да ме спечели, държа той да е много хубав. Харесвам по-малки от мен.

Но то като дойде кьоравата неделя, не пита. А пък може и да е някой стар. Зависи от много неща. Но по принцип си падам по млади, хубави момчета, леко мургави, с черна коса. Обичам да си ме слушкат и да обичат само мен. Не обичам да ми изневеряват,"уточнява ромската перла.

Тя признава, че е на сухо от близо година: "Като нямам гадже, и не правя секс. Не съм правила секс от близо година. Малко съм напълняла. Много ми е добре сама. Въобще не искам да се занимавам с мъже. Ходя си където искам, правя си каквото искам.

Но това е лошо - като свикнеш сама, после не може да търпиш другарче до себе си. Даже някои колеги смятат, че съм мръднала. Сега пък и луда ще ме изкарат. Не знам някой да е умрял, че не е правил секс. Гледам да работя и да се забавлявам."