"Ад на токчета" е парчето, с което Славена отново радва почитателите си с модерно дискотечно звучене. Във видеото към песента русокосото изкушение на Diapason Records демонстрира не само сексапил, но и завидни танцови умения.

Танцьорът Сергей Николов, известен като най-добрият имитатор на Майкъл Джексън в България, е кавалер на изпълнителката в страстните движения. Славена винаги е имала слабост към танците, което личи и сега. Дори висшето образование на певицата е свързано с тях.

Тя е завършила "българска народна хореография" във Варненския свободен университет. За първи път обаче в свое видео тя демонстрира уменията си. „Няколко седмици усилено репетирахме със Сергей, който е изключителен професионалист - споделя фолкдивата. -

Не се бях занимавала с такъв вид танци и ми беше изключително интересно. Много му благодаря за търпението и всички ценни уроци, които ми даде." По време на снимките на клипа, и то в танцувалните сцени, Славена започнала да изпитва болки в тялото.

В последствие се оказало, че е с пукнато ребро. „Оказа се, че съм се наранила по време на една от поддръжките. Но професията иска жертви! Сега обаче съм добре и съм готова за нови предизвикателства!" - категорично заявява певицата.

„Ад на токчета" е по музика на Славена и Теодор Ташев, който е направил и аранжимента. Автор на текста е Славена. В парчето взима участие и DJ Maxy Dark, който блестящо се справя с рап частта.

Видеото е режисирано от Иво Гергинов, с когото изпълнителката на Diapason Records работи по последните си няколко проекта. Гримът е дело на Бони, а прическите - на Орлин Митрев. /Lifestyle.bg