С доза разочарование за зрителите на Нова телевизия стартира дългоочаквания сезон на ВИП Брадър. Надеждите, че при старта ще влезе световната сексбомба Памела Андерсън останаха напразни. Спасителката на плажа не се появи пред Къщата в Нови хан, но водещият Ники Кънчев обеща това да стане скоро.

За разлика от чаровната Пам, овации за добрия старт на шоуто, трябва да получи фолкпевицата Бони. След като Lifestyle.bg първи писа, че тя влиза в Къщата, се оказа, че сценаристите й поверяват тежка тайна мисия или просто започват гаврата си със съквартирантите първо с нея.

На Бони бе наредено да изпълнява всичко, което Биг Брадър й поръчва чрез слушалка в ухото. В противен случай някой от останалите обитатели на Къщата ще остане без багаж.

Така фолкдивата, която се изявява и като актриса, цяла вечер задаваше неадекватни и доста неудобни въпроси на своите бъдещи съквартиранти, за да може аудиторията пред малкия екран да се залива от смях и в същото време да се чувства неудобно, че ромката се излага.

"Защо не избрахте някой друг да се прави на малоумен клоун, а точно нея?", "Вкараха една ромка и се изгавриха с нея", веднага започнаха да валят коментари във форумите на предаването.

Първичната и много съвестна фолкдива обаче изпълни добродушно нарежданията, въпреки че някои от тях граничеха с истинско унижение.

Първата задача на Бони беше да попита босоногия и проповядващ Бога син на Ирен Кримошиева и Стефан Данаилов - Владимир дали ще й отстъпи четката си за зъби, защото е забравила своята. След това певицата обясни на устатата водеща Кристина Патрашкова, че няма нищо против хората с обратна ориентация и й разказа как веднъж за малко да преспи с жена.

Шокирана от факта, че някой я мисли за обратна, Патрашкова беше принудена да се закълне, че няма да се отделя от Бонка, докато е в Къщата.

"Защо се боядисваш в черно?", попита Бони пък Черната Златка, имайки предвид защо поддържа този имидж. "А, не - с лилав отенък съм", контрира я чистосърдечно плеймейтката.

Фолкдивата получи нареждане да разпита Златка за връзката й с Благой Иванов - Багата, който също влезе в Къщата. После поиска разрешение от нея да пофлиртува с него. "Аз нямам нищо против, но трябва да питаш приятелката му, която е отвън.", беше категорична Злати.

Във ВИП Брадър се появи и позабравеният водещ от 90-те Къци Вапцаров и Биг Брадър накара Бони да изрази възхищението си от предаването му "Сделка или не" (което е водено от друг - Румен Луканов). Объркването предизвика веселие сред съквартирантите, но Къци не трепна от факта, че вече не си спомнят за него.

След "мистър Невада" прага на дома на Големия брат прекрачи един, когото пък никой не си спомня - победителят от "Сървайвър" Николай Мартинов. При него унижението на Бони достигна връхната си точка. Биг Брадър я накара да признае на Мартинов как винаги го е харесвала, а след това да го целуна. Въпреки деликатната ситуация, Николай изобщо не реагира.

Последната мисия на Бонка бе да обясни на певицата Мариана Попова (нейна добра приятелка) че ходят при един и същи пластичен хирург, който им коригира устните. "Нямам хирург! Нямам корекции!", почти изтеряса Попова.

"Аз пък имам същата рокля като твоята, но не я нося, защото не ми харесва.... Ти си добра певица, но защо ме копираш, няма да ме копираш, ей!", закани й се фолкдивата по нареждане на Брадъра, а след се разрева на рамото на Мариана.

"Говори Биг Брадър... плачи Бони, плачи!", нареди Биг Брадър в ухото на ромката, а тя започна да се тресе от рев, сакън да не провали мисията си.

В Къщата още влязоха синоптичката Никол Станкулова, оперният певец Юлиан Константинов и победителят от "Сървайвър" Николай Мартинов, който беше взел кучето си Манго. То ще си прави компания с мопса на Владимир Данаилов - Лиляна.

Влезлите при старта съквартиранти няма да са единствените, обещаха от шоуто. Сценаристите са убедени също, че няма да оставят ВИП-овете да мързелуват и този сезон ще бъде динамичен и много различен.

Все пак черешката ще е Памела, която ще е настанена в отделен апартамент, но за жалост на воайорите банята й ще остане далеч от очите на камерите.

Вижте ТУК кои са ВИП съквартирантите