Фики подготвя нов музикален проект, който ще представи съвсем скоро. Изпълнителят, чието име е Фикрет, сподели това в официалната си фейсбук страница. На кои автори е заложил певецът, засега не разкрива, пише Signal.bg.

Наскоро синът на Тони Стораро сподели в интервю, че се чувства изключително щастлив, най-вече от спечелената награда "Певец на годината", защото това е оценка за неговата работа през годината, съобщават от "Планета тв".

Младата надежда на фолк музиката е откровен и относно личния си живот и признава, че се надява да срещне любовта, но този път тя да бъде истинска и много задълбочена.

Да припомним, че на концерта на "Бойс Ту Мен" в НДК, Фики беше с девойка, с която се държаха за ръце. Тази история може вече да е минало, но не е изключено изпълнителят да крие истината за обвързаността си. Или пък е ставало въпрос само за флирт.

Със сигурност обаче той, като човек, израснал в семейство, в което отношенията са много откровени, а всички са изключително близки, Фики се надява да срещне жената, с която да създаде връзка, базирана на доверие и много любов, както неговите родители. /Lifestyle.bg