По-скъпички наушници, по-достъпни вътреушни слушалки, шумопотискащи или просто добри за непретенциозния слушател - подбрахме подходящите блутут слушалки за почти всеки стил на живот.

Kinivo BTH260


45 долара (в Amazon)

Може би най-добрите безжични слушалки под 50 долара. Предлагат отличен звук, удобство и голям обхват.

Jabra Move Wireless


156 лв.

Страхотен начин да откриеш света на блутут слушалките. Предлагат се в различни цветове, имат готин дизайн и са изненадващо здрави. Ако им свърши батерията, можеш да включиш кабела и да продължиш да забиваш здраво... или да друсаш кючеци, според предпочитанията.

Sony MDR-1ABTB


664,99 лв.

Слушалки от висок клас. Големите им аудио драйвери с ултраширок, честотен диапазон могат да възпроизвеждат парчета с висока резолюция и да подобряват качеството на обикновените, което прави MDR-1ABTB отличен избор за музикални фенове с алергия към кабели. С умния дизайн на копчетата, дългия живот на батерията и удобството си продуктът на Sony слага по-голямата част от конкуренцията в този ценови диапазон в малкия си джоб.

Beats Studio Wireless


579,99 лв.

Творенията на Д-р Дре (или поне на хората, които работят за него) са любими на мнозина и най-вече на футболистите на отбора-национална кауза, които миналата година слизаха от автобуса преди поредната си загуба в Шампионската лига, накичени с неговите слушалки. Последният модел се предлага в каквито се сетиш цветове, потиска отлично шума и дори има значително подобрен звук спрямо предшественика си, но все още струва повече, отколкото си заслужава.

Phiaton BT 330 NC


180 долара (в Amazon)

За разлика от Beats-а, и точно както при останалите слушалки от продуктовата гама на Phiaton, BT 330 NC дава повече качество и налични характеристики, отколкото предполага цената му.

Jaybird X2


179 долара (в Amazon)

Вътреушните слушалки Jaybird X2 са може би най-удачното решение за активните натури. Здравата конструкция, отличният звук, изключителното удобство и дългият живот на батерията ги правят един от най-добрите избори в ценовата категория.

V-MODA Crossfade Wireless


310 долара (в Amazon)

Отдавна чакахме V-MODA да навлязат на пазара на блутут слушалки и моделът им Crossfade не разочарова. Отличителният италиански дизайн на V-MODA е допълнен от безупречна изработка, добре балансиран звук и множество аксесоари, включени в комплекта.

Bose SoundLink Around-Ear Wireless Headphones II


280 долара (в Amazon)

Отлично предложение във високия ценови клас. Основните му предимства са качественият звук, дългият живот на батерията и добрата изолация на външния шум. Както и всичко друго с легендарното лого на Bose, SoundLink II няма да те подведат.

LG Tone Pro HBS-750


119 лв.

Вътреушните слушалки се предлагат в най-различни приятни цветове. Освен поносимата цена, радват и добрият им дизайн и изкъртващият звук.

Skullcandy Hesh 2 Wireless


От 109 лв.

Слушалките се предлагат в няколко интересни разцветки, но маскировъчната от снимката най не си отива с името им (в превод - „Бонбон за черепа"). Това не им пречи да са отличен избор за пестеливия потребител. Добрият обхват, живот на батерията и звук ги правят идеални за музика, игри или филми, гледани на мобилно устройство или компютър.

Samsung Level On Wireless


От 489,99 лв.

Колоритните слушалки от серията Level On Wireless предлагат отлично шумопотискане, първокласен звук, добра издръжливост на батерията и лесно управление. Имат си и собствено приложение, което позволява на потребителите на Android да настройват цялото изживяване според собствените си предпочитания.

Ecandy Universal HBS-740


От 13 долара (в Amazon)

Ако се колебаеш дали безжичните слушалки са твоето нещо, опитай с Ecandy. И да не ти се услади, няма да съжаляваш, че на вятъра са заминали твърде много пари.