Фики Стораро довери пред Сашо Диков, че бившият на Преслава  изревнувал от него. След наградите на тв „Планета" изпълнителите празнували в чалга клуб в Студентски град, където късно след полунощ се разиграл екшън, с главен герой - Георги Станоев - Бирмата.

"Купонът беше страхотен. Не бяхме пияни. Бях много щастлив и исках да си прекараме добре. Да, с Преслава се целунахме, но само като приятели - по бузата. После танцувахме. Явно приятелят й беше пийнал повече, но не вярвах, че толкова лично ще приеме нещата. Но не сме се били аз и той, това са измислици", заяви пред "ДикOFF" младият изпълнител.

"Нейният бивш приятел е бил почерпен, изревнувал е от мен и налетя в дискотеката, което изобщо не беше хубаво от негова страна. Ние се познаваме с него. По принцип е много добро момче, но явно много я обича още, след като така се случи", довери още Фики.

"Става така, че той се сдърпа с охраната и стана бой между охраната и охраната на Бирмата. Ние си тръгнахме от сепарето, защото така трябваше да постъпим, а и цялата дискотека се опразни. Стана меле... Добре, че не е имало много пострадали. Беше толкова силна музиката, аз изобщо не чух какво е станало. Бирмата не е тръгвал към мен, тръгна към Преслава. Това са отношения между тях. Не я е ударил. Това са някакви измислици. На следващия ден тя е снимала клип, как ще стане снима клип, ако е с окървавен нос", разкри певецът.

Той подчерта, че с Преслава са "просто колеги и приятели" и че я харесва като певица и... като жена. "Е, кой нормален мъж няма да хареса Преслава?", попита Фики Стораро.

Не сме гаджета. Няма такова нещо. Ние сме много добри приятели. Знам, че не е свободна", твърди Фики.