Стана ясно, че Азис е една от звездите, които ще участват в "Като две капки вода". Но фолк певецът за пореден път показа, че работата му е над всичко. Преди да се впусне в поредното тв предизвикателство, той засне видео към най-новата си песен „Джанъм, джанъм".

Естествено, където е Азис, винаги има новини. При снимките на клипа звездата на Diapason Records например така се разгорещил в компанията на Гентиана Халити, че забравил за студа.

Режисьорът на лентата Людмил Иларионов-Люси избрал различни локации за снимките, но най-любопитните моменти се случили в завод в Перник. Точно там Азис и плеймейтката се наложило да се разголят, въпреки минусовите градуси.

Студът обаче изобщо не им попречил и те толкова се разгорещили в общите си сцени, че се наложило половината кадри да бъдат отрязани, защото били твърде провокативни.

Освен предизвикателните изживявания със скандалната плеймейтка, Азис бил изправен и пред друго изпитание. Наложило се да управлява микробус, което му се случвало за първи път в живота. Той по принцип не шофира, но благодарене на Люси успял да се справи. /Lifestyle.bg