Васил Василев - Зуека и Димитър Рачков - доскорошните „Господари на ефира" ще се впуснат в напълно ново предизвикателство от месец март и ще бъдат неподражаемата двойка водещи в шоуто, в което известните личности ще се трансформират в световни музикални звезди. Новината стана ясна в последния епизод на „Имаш поща", в който журито Маги Халваджиян, Хилда Казасян и Любен Дилов-син ги потърси с помощта на екипа на Гала, за да им съобщи, че точно тях искат за водещи - предложение, което Зуека и Рачков нямаше как да откажат.

Двамата не крият, че предизвикателството наистина ще бъде огромно за тях, защото е нещо съвсем ново. С типичното си чувство за хумор обаче, признават, че е добре, че предаването ще бъде на живо, защото така ще има много материал за „Господари на ефира". Единодушни са и в съветите си към участниците, които ще влязат в шоуто, а именно - най-вече да се забавляват. На въпроса самите те в кого биха се трансформирали, Зуека отговаря: „Може би някой, на когото да му докарам песните като звучене, а визуално въобще да не приличам на него".

Осъзнавайки ограничените си певчески възможности, Рачков пък би заложил на образ с малки възможности като певец, но за сметка на това - с невероятни качества на танцьор. Признават, че няма да си разпределят ролите на доброто и лошото ченге, просто защото и двамата ще изпълняват и двете функции, при това едновременно.

Абсолютни господари на превъплъщаването в чужди образи, двамата са на едно мнение и за най-важното в една трансформация - както казва Рачков, „да уловиш най-силната черта и да наблягаш на нея". И както допълва Зуека, „ако някой има тик с устата, ти да го направиш „главно действащо лице".