Елен Колева, която в момента се изявява в тв шоуто "И Аз го мога", вече има ново гадже. Доскоро всички свързваха актрисата с 23-години по-възрастния от нея Сашо Найденов- Майонезата. Но от няколко месеца тя е направила остър завой в избора си на половинка.

Според най-прясната клюка Елен се е хванала с 19-годишен младеж, пише "Всеки ден". Най-интересното е, че той е син на естрадния бард Михаил Белчев. Константин Белчев също се изявява като певец, но иска да стане полицай и учи национална сигурност.

На пръв поглед срамежливия младеж, споделял леглото на Елен от месеци. Двамата се запознали на благотворително събитие, където Константин пеел, а Елен трябвало да връчи награда като специален гост.

Двамата си разменили телефоните, уж, за да си бъдат полезни, но започнал ида си пишат закачливи есемеси. Елен не пропускала да се похвали пред приятелки, че малкият Белчев е много романтичен.

Родителите му обаче не подкрепяли връзката му с Елен, известна с множеството си сексуални партньори. Майка му била на мнение, че актрисата е златотърсачка и може да повлияе негативно на сина й. Връстниците на Коцето пък били очаровани от Колева и непрекъснато му подхвърляли: "Хвани си кака, да те отрака!".

Той пък се хвалел, че Елен е истинска лъвица в леглото и може само да му завиждат за преживяванията./ Lifestyle.bg