2 месеца, след като актьорите Чарлийз Терон и Шон Пен обавиха, че отменят годежа си, двамата отново се появиха заедно. Но за съжаление на многобройните им фенове, не като двойка, а на снимките на филма The Last Face, на който Пен е и режисьор.

Наблюдатели твърдят, че двамата дори не се поздравили. Те се насилвали да си партнират на снимачната площадка и се чувствало огромно напрежение помежду им. Чарлийз дошла намусена на снимки, а по време на паузите, се разделяли в различни посоки.

Според дъщерята на Шон Пен - Дилън филмът The Last Face е бил заснет преди месеци, но той искал да преснима някои от сцените.

"Той отиде в Южна Африка да направи няколко повторение на филма. Този филм е животът му. Гледала съм части от него и той е произведение на изкуството", казва Дилън.

 

Дилън твърди, че все още поддържа връзка с Чарлийз. "Тя е най-добрата. Уникална е. Умна е и е единствената жена след мама, която успя да затвори устата на татко", казва 24-годишната щерка на Пен от брака му с Робин Райт.

Шон Пен и Чарлийз Терон бяха близки приятели цели 20 години преди да започнат да излизат заедно. Връзката им стана публична през декември 2013 г. Година по-късно медиите обявиха, че са се сгодили на тайна церемония в Париж, но пръстен така и не се видя. В интервюта Шон Пен разказваше, че е влюбен в Чарлийз и, че ако се ожени отново, ще го направи като все едно се жени за първи път.

Така и не стана ясно защо се разделят. Последните им щастливи снимки са на филмовия фестивал в Кан. Според източник на Us Weekly Чарлийз един ден си събрала багажа и се изнесла от къщата на актьора без дори да му дава обяснение. Не отговаряла на мейлите и съобщенията му. Енто защо и на двамата име трудно да се видят отново./Lifestyle.bg