Не знам дали искам да се женя, но със сигурност ми е време, призна Миро в деня на студентския празник.37-годишният чаровник се обзаведе с нова къща в Княжево, чиито интериор и мебели са в снежно бяло. Засега компания му правят само двата котарака и кучето Розичка.

Купоните са умерено често, а гадже в момента Миро няма. Красивите топмоделки, които кани за видеата си, са само бизнес партньорки, пише в. "Стандарт".Между тях е била и Луиза Григорова, с която поддържат дружески отношения.

Певецът обаче не се жалва, че му е скучно. До дни очаква цялата фамилия от Добрич. За Галка от "Каризма" синеокият музикант говори с обич, но нищо повече.

Дори споделя, че половината награди, завоювани от дуета им, са останали при нея. След като засне новия си клип в пещерата "Очите на Бога", където някога се въртяха камерите за "Време разделно", Миро го е ударил на релакс.

Сега отново чете разказите на своя земляк Йордан Йовков и щуротиите на Тери Пратчет. Голям фен е на сонетите на Шекспир и на Робърт Бърнс, сподели поп звездата вчера пред bTV.