Бони е една от истински пеещите певици във фолк бранша. Отскоро тя се гордее със своето ново бижу - последният  й албум, озаглавен „Продължавам". Бони продължава смело напред... с образованието, пеенето и мечтите.

Ето какво разказа тя пред Lifestyle.bg за музиката, за кулинарните си способности, за своето пораснало момиче - Михаела и за любовта...

Бони, кога и защо напусна „Пайнер"?

-  Преди може би вече 2 години. След участието ми във „ВИП Брадър" аз вече не бях там. Работехме 5 години. За толкова време ми беше договорът. Нямам лоши чувства. Пробвахме, работехме, каквото можахме и двете страни дадохме от себе си. Взаимоотношенията ни са прекрасни.

В момента без такава голяма фирма зад гърба ти - по-трудно ли е или по-лесно?

-  Аз мисля, че през годините съм си създала в моя бранш име и където и да съм - хората ме знаят. Благодарна съм докато работех в „Пайнер", но съм още по-благодарна на „Съни мюзик", защото това е моята стара компания, в която работех преди „Пайнер"и  големите хитове, които съм направила са тук. Така е устроена съдбата аз отново да съм в „Съни" и тук да се издава новият ми албум „Продължавам". Много е важно къде човек се чувства най-добре.

Има ли песен от албума, която да е посветена на някого?

-  Целият албум, като цяло, е свързан с голяма част от това, което съм изживяла.

Ти си от пеещите певици в този бранш, а защо през последните години нямаш големи отличия?

-  По-рано много се палех защо нямам награди... и аз се трудя, и аз пея. Сега изобщо не обръщам внимание на тези неща, защото за мен най-голямата награда са моите фенове, местата, където отида, пълните зали, любовта на почитателите. Моите награди са други. Не са статуетките.

Наскоро по време на полет към Холандия припадна. Какво точно се случи и кой ти помогна?

-   Точно тогава, през последните 3 дни бях спала само 10 часа и имах възможността да се нахраня точно два пъти. Беше сутрешен полет, много ранен и аз по принцип хляб не ям, но тогава очаквах с такова нетърпение сандвича си, защото не бях яла. Това беше моментът и когато да си почина - по време на полета. Пътувайки винаги заспивам и така релаксирам. Изядох си сандвича и шоколада, отпих от водата и вече се ориентирах към спане. Тогава усетих едно причерняване и въобще не помня какво се случи. Но в същия момент усетих някаква светлина, че съм нависоко. Наистина. И се моля, разговарям с някой.... Може да е била моята покойна майка, нямам представа. И се събуждам в този момент и виждам, че съм обляна в пот. Тогава от екипа на „България ЕР" бяха толкова любезни. Дадоха ми вода, лимони. Организираха всичко и щом кацнахме дойде екип. Прегледаха ме в болницата и ми направиха всички видове изследвания.  Установи се, че съм изравнила границите от преумора и от безсъние. Възстанових се и още същата вечер имах участие. И после пак не съм спала, тъй като пак имаше сутрешен полет за връщане в България. Бях спокойна. Наспах се в самолета. И на следващия ден пак бях готова за пътуване на участие.

Ти си учила в ТОХ в Сливен. Кое е любимото ти ястие и добра домакиня ли си?

-  Това не ми е чуждо, въпреки че имам жена, която се грижи вкъщи за това нещо. Всичко, което се приготвя у дома е по моя идея. От 4-5 години не консумирам свинско и пилешко, а ям телешко месо и всички морски деликатеси. Обожавам суши и салати.

А ястието, което ти приготвяш?

-  Мога да приготвям абсолютно всичко. Много приятели съм посрещала, колеги, колежки. Италианска, гръцка кухня, скариди, калмари...

Българската кухня не ми е чужда - питки, погачи. По Великден точа, всичко приготвях сама. Нищо не ми е чуждо и го правя с много любов, когато имам време.

 

 

Ти всъщност не си отишла на абитуриентския си бал (бел. ред. Тогава заминава да пее в чужби). Успя ли да го завършиш средното си образование?

-  Да, аз се явих по-късно на матури и получих документ.

Вярно ли е, че искаш да ставаш актриса?

-  Много искам. Не го казвам, защото искам да направя впечатление на хората.

В момента колко голяма е Михаела и какви са талантите й?

-  В момента Михаела е на 12 години. Много добро дете е. Благодарна съм на Господ. Тя е талантлива. Учи в училище, което е с художествена паралелка. Обича да рисува, но не е чак толкова добра в рисуването. Пеенето много й се отдава. Избрала е поп музиката и аз я подкрепям. Ходи и на уроци при частна учителка.

Ти не криеш, че имаш приятел. Още ли сте заедно?

- От четири години сме заедно. Той е зодия Лъв, а аз - Стрелец. И двамата сме еднакво силни - и той като личност, и аз. Имаме си своите търкания. Като че ли имаме още момент на опознаване.

А за сватба и второ дете мислиш ли?

-  Живот и здраве, като дойде ще знаете.

Два пъти участва във „ВИП Брадър". Би ли участвала в ново риалити?

-  Зависи какво е, ако е музикално - с удоволствие. Ако е свързано с това, което аз мога - да. Иначе други такива, мисля че достатъчно бях.

За какво мечтаеш?

-  Да съм жива и здрава аз и детето ми. Да сме добри, да не си вредим един на друг и да се обичаме. /Lifestyle.bg