Валери Божинов е бесен на Алисия. Тя нападна малката му дъщеря Никол заради майка й, Николета Лозанова. Точно на Никулден певицата пусна на фейсбук страницата на Ни Ло линк към новото си парче „На кръгъл час", пише Всеки ден.

В него пее: „скъпи, аз не падам ниско като вас". „Поздрав за именниците!", написа Алисия. Целта й беше да нарани наследницата си в леглото на Божинов. Но ударът попадна и върху малката Никол, която също празнува на 6 декември.
Като видял какво си е позволила Алисия, Валери направо побеснял. Той не можел да повярва колко далеч е стигнала певицата в своята омраза към Николета. „Това минава всякакви граници!", беснеел навръх Никулден футболистът.

Ядът му развалил празника на цялото семейство. Той трябвало да премине спокойно и щастливо в луксозен италиански ресторант, където Божинови си били резервирали маса. Вместо това обаче цялата вечер минала в обсъждане на бившата половинка на футболиста.

Алисия пусна новото си парче точно в деня, в който Николета навърши 25 години. С това вгорчи рождения й ден и я накара да изригне от яд. Божинова стигна дотам, че предрече на певицата, че скоро вече няма да е футболна половинка, защото приятелят й Ники Михайлов си бил намерил друга. Сега със същата песен Алисия развали и именния ден на съперницата си.

В разгара на драмата новият мъж на Алисия - Ники Михайлов, се похвали с нейните кулинарни умения. „Вижте какво ми приготви моето патенце. Наздраве от нас и поздрави на всички", написа той под снимка, на която Алисия държи поднос с огромна риба, изпечена в сол. Самата певица пък подчерта, че Ники и нейният син са най-важните мъже в живота й.