Въпреки че вече е баща на две деца и изглежда улегнал, очите на бившия национал Благой Георгиев продължават да шарят по чуждо. Това носят последните слухове във футболните среди.

Според тях зад гърба на половинката си Христина Витанова халфът зарибява мацки в интернет. Обикновено те са красиви девойки, с които се сприятелява в социалните мрежи. Сред приятелките му във Фейсбук има редица хубавици. Доста от тях се изявяват като манекенки.

След запознанството идвало ред на дълги разговори в чата, като Георгиев не пестял комплиментите си към дамите, похвалила се една от тях пред свои приятелки. Според нашите източници се стигало и до покани за среща при връщанията на Благо в България. Не е ясно как реагират девойките на тях, пише "Пик".

Халфът не вдигна своя мобилен телефон, за да коментира поредната клюка. Редакцията е готова да му предостави думата.

Георгиев живее заедно с Христина и двете им деца Йоана и Давид в Русия, където играе за "Амкар". Двамата бяха разделени, докато бившата гимнастичка бе бременна с дъщеря им, заради изневярата на футболиста с чалгаджийката Лияна.

По-късно Георгиев се покая и помоли Витанова за прошка. Миналото лято двамата станаха родители за втори път след появата на малкия Давид. В края на 2013-а си подариха романтична ваканция в Дубай.