Най-доброто издание в категория "Хоби и свободно време" (носител на "Златен чадър" от „Албена 2008") ще заинтригува своите читатели с подробна информация за току що приключилото яхтено изложение в Кан (10-16 септември).

За първи път ексклузивно от мястото на представянето четете тест за най-новото творение на Itama - SeventyFive, направен от нашия полски колега Аркадиус Рейс.

В традиционната си рубрика "Навигатор" сме се постарали да обхванем най-интересните предложения за яхти, ветроходи и моторни лодки на българския пазар, като започваме от Formula 382 FasTech и Flipper 630 DC и свършваме с Azimut 98 Leonardo и Couach 5000, която в скоро време ще е най-голямата яхта, нагазила във водите на Черно море.

Освен това ще узнаете кои плавателни съдове са размер LXXL и кой руснак си поръча такава.

Последните подробности за двумоторните болиди и уникални интервюта иззад кулисите на водната Формула 1 - Class 1, четете на страниците ни за спорт, както и информация за най-българската океанска регата - ОСТАР.

Всичко за новите проекти за марини у нас е в рубриката ни "На твърда земя". Специално за нас пилотът Пламен Кралев подкара своето Donzi RZ38, а нашият фотограф Тони Тончев превзе на абордаж прекрасната Baia Atlantica, за да заснеме великолепна фотосесия с Аксиния. Най-младият собственик на яхта над 30 м в България, Чавдар Александров, успя да отдели малко време за нас и да ни сподели впечатления за яхтинга.

В секцията ни за мъжки играчки също сме подготвили една нелоша селекция. Като за начало - от великолепни инструменти за измерване на времето, продължили сме с ATV машините на KTM, опознали сме с каква техника си служат колегите ни от британския Top Gear, яхнали сме Ferrari 599 GTB Fiorano и сме полетели с Learjet 60.

И накрая в рубриката ни „Яхт брокер" сме събрали подробна ценова информация за всички плавателни съдове, предлагани на българския пазар.

Новият четвърти брой на двумесечното списание Yachting & Lifestyle Magazine е на пазара след 16 септември.