„Мисис България 2004" Яна Маринова ще разкаже за ангажиментите си като каскадьор и актриса във филмови продукции, преди кралят на поп-фолка Азис.

 Благодарение на страхотната си техника в кикбокса и страстта към екстремните спортове, Яна е предпочитан дубльор за бойните сцени в редица известни филми. През последните две години участва в общо 9 продукции между които "The gift" и немския екшън сериал „Ласко".

„Правя нещо, което ми е вродено и затова ми плащат. За четири дена тичане например взех толкова, колкото за две години в телевизията", откровено споделя хладокръвната красавица.

„Има много момичета, които могат да бъдат прекрасни актриси, но малко от тях могат да правят каскади", обяснява Яна Маринова пред Азис и Катето.

 „Обичам Ники, той е страхотен и достоен за възхищение, истината е, че повечето хора в „Сървайвър" ме харесваха и заради него", доверява в шоуто на Азис синеоката актриса за победителя в екстремната игра Николай Маринов.

В предаването Яна Маринова без притеснение ще разкаже, че на 16 години е била малтретирана от своя приятел тогава, който се оказал автокрадец и наркоман.

Той редовно я биел и даже веднъж я прострелял в бедрото с пистолет след като една вечер избягала от него.

„Не се срамувам от това", заявява бившата участничка в "Сървайвър".