Бившата плеймейтка, преквалифицирала се в тв водеща, пак стана обект на коментари за това как изглежда. Николета се появи на екран в поредния епизод на предаването си като спретната ученичка в карирана червено-черна къса рокличка.

Дрешката възбуди любителите на модата и събра очите на майките по форумите, които за първи път отбелязаха, че НиЛо изглежда добре. Липсата на гола плът по дрехите на жената на Божинов обаче не означава, че тя е нахлузила рокле от кварталния базар.

Николета, която тези дни е в Милано, сама се похвали, че роклята е на световноизвестния дизайнер Philipp Plein. Наша проверка установи, че тя струва 1 250 евро и е от тазгодишната есенна колекция на марката.

Николета от години е фен на дизайнера, а докато беше разделена с Валери носеше тениска с надпис: "Моето гадже е принц - Филип Плейн".

Въпросът е обаче дали само работата на модел и водеща й позволява да си купува скъпарски дрешки постоянно. Според най-долните клюки НиЛо поддържа ужасно високия си стандарт на живот и с друго, но с какво... / Lifestyle.bg

Ето какво закусва плеймейтката в хотела в Милано тези дни