Варна най-после с представител на финала на „България търси талант"с малката Виктория Цанкова. Иван Стоичков е поредният представител на Плевен, който ще се бори за голямата награда.

Последният полуфинал от втория сезон на най-гледаното телевизионно шоу „България търси талант" бе излъчен вчера вечерта, 24 май, по bTV от 20.00 часа. След зрителското гласуване Варна най-после успя да изпрати свой представител на финала и това е 10 -годишната Виктория Цанкова.

Още по време на кастингите малката варненка показа, че е "the best", но все още не иска да пенсионира Тина Търнър, защото се надява един ден да се качи на световната сцена и да изпее със своя кумир някой от нейните хитове.

Последният участник, който получи възможността да отиде на финал е фокусникът Иван Стоичков - Shadow. Той и представителят от Полски Тръмбеш Георги Георгиев бяха подгласници на Виктория, но в крайна сметка Любо, Хилда и Краси взеха решение в полза на плевенчанина. Иван доказа, че е достоен за финала, защото е самоук талант, който е постигнал всичко без да има пари за фокуси и учители, учил се е сам на всичко, което показа на сцената на шоуто и има с какво още да изненада зрителите.

Последният полуфинал в „България търси талант" протече щуро и емоционално както на сцената, така и зад сцената на шоуто. Потребителите на voyo.bg, които следят емоциите от бекстейджа на живо, се забавляваха с участниците и със специалния гост-репортер, участинкът ПаФел Вашев, който за съжаление не продължи напред. ПаФел, естествено, не беше сам, но не беше и с Генади.

Компания този път му правеше жълтата женска птицечовка Мохамед. Двамата се включиха с въпроси към участниците, които рядко имаха някаква връзка с талантите им или въобще с шоуто, но затова пък искрено забавляваха присъстващите зад сцената и потребителите на voyo.bg. ПаФел ще се включи в живото излъчване на voyo.bg и по време на големия финал във вторник - 29 май.