Васил Василев-Зуека си почива царски близо месец в един от най-красивите европейски курорти. Водещият на „Господари на ефира" това лято е решил да поглези себе си и половинката си Ани Вичева с петзвездна ваканция на Канарските, пише ПИК. Двамата са заминали за екзотичната почивка още в началото на юли и ще останат повече от 3 седмици.

Актьорът за сефте си позволил толкова дълга отпуска, тъй като по изключение през целия месец нямал никакви планирани ангажименти. Трябвало да присъства единствено на партито за рождения ден на жената на шефа си Маги Халваджиян - Кремена, което бе миналата седмица, но предварително се извинил, че ще предпочете да изкара почивката със семейството си.

„С Ани са заедно от години, но по куп причини досега не можеха да се насладят на подобна романтика. Първо той беше женен, а когато после се събраха мислеха за създаването на общ дом, грижите около детето. Едва това лято могат най-сетне да си отдъхнат", обясняват близки до водещия.

Миналата пролет той се сдоби с първи син от любимата си режисьорка, която е с десетилетие по-млада от него, както и с красива къща покрайнините на София. Фамилната постройка от над 200 квадрата с огромен двор според запознати е струвала на Зуека повече от 200 хил. евро, които той получил с банков кредит. Отделно се налагало с Ани да се погрижат за обзавеждането на семейното си гнездо и съвсем останали без средства и сили за дълга ваканция.

Тази година обаче си обещали да се отдадат на заслужен отдих и романтика, като с тях е синът им Стефан. Именно заради детенцето Зуека избрал почивка на Канарските острови, където нямало да бъдат притеснявани от любопитни погледи на фенове и зрители на „Господари на ефира".

Тримата са се усамотили на почти безлюдния остров Ел Хиеро е най-малкия и най-слабо населения от архипелага на Канарските острови. Той се посещавал предимно от двойки, почиващи в много отдалечени една от друга вили. Плажната ивица пък била невероятно чиста, а морето плитко, така че нямало защо да се притесняват за безтрижните игри на Стефан.

За петзвездното удоволствие обаче Зуека се е охарчил доста. Едноседмичните почивки там излизат около 4000 лв., което значи, че за близо месец той е пръснал над 15 бона, изчисляват колегите му.